Q & A
De meest gestelde vragen en antwoorden treft u hier aan.

Hoe werkt de praatzuil?

Waar kan ik voorbeelden van het Resultaat vinden?
Niets is beter dan reclame door de gebruikers zelf. Dus bezoek onze Youtube of zoek op Youtube onder de term "praatzuil" voor diverse voorbeelden van opnames tijdens recepties, congressen en andere bijeenkomsten.

Ik moet een Poster voor de bijeenkomst aanleveren, hoe gaat dat in zijn werk?
De poster is uiteindelijk zichtbaar op de Praatzuil zodat de bezoekers zien wat het onderwerp en stelling zijn. Ter inspiratie presenteren we enkele voorbeelden uit het verleden voor de categorieen
"Bijeenkomsten en Congressen" en "Recepties & Huwelijken".

Als ik een Optie neem ben ik dan ergens toe verplicht?
Nee, een optie nemen houdt in dat u weet dat er nog beschikbaarheid is. En optie heeft een maximale duur van 3 weken. Als de optie dreigt te verlopen of wij een ander verzoek krijgen nemen wij eerst contact met u op om te vragen de optie te veranderen in een boeking. Als u dan geen boeking wenst te maken vervalt de optie naar een andere opdrachtgever.

Hoe lang duurt het voordat ik de HD beelden kan bekijken?
Dat hangt af van het product dat u heeft besteld, bij de basis praatzuil ontvangt u binnen 2 weken de beelden thuis per DVD. Bij een live versie (goud) kunt u de beelden live bekijken op de opnamelocatie en of semi live via een website uitzenden en beschikbaar stellen aan uw doelgroep.

Niet goed, geld terug?
In principe niet. De kwaliteit van de beeldopnames (HD) zijn van veel factoren afhankelijk zoals belichting, geluid en positionering ter plaatse. U heeft daar de meeste invloed op door de Praatzuil goed te plaatsen. Wij doen er alles aan om hierin voor te lichten maar voorkomen kunnen we het niet altijd. Als u vindt dat opnamen onvoldoende zijn door ons toedoen, dan vernemen we dat graag.

Er worden beelden van derden vertoond op jullie website en elders, mag dat zomaar?
Dat mag niet zomaar, daar draagt de huurder zelf verantwoording voor en de verhuurder vertoont geen opnamen die niet door de beugel kunnen. Als u niettemin ergens beelden aantreft gerelateerd aan ons product en meent dat deze beelden niet vertoond mogen worden om welke reden dan ook, stuur ons dan uw bericht.


Voor wie is de Praatzuil ?
Voor jong en oud, voorkennis is niet vereist. Het zijn juist de spontane reacties die het 'm doen. Leuke, oorspronkelijke en waardevolle reacties die je bijblijven.

Nieuwsbrief:

Voornaam: Achternaam: Email: